Oferta na przygotowanie przyjęcia weselnego.
- Tradycyjne powitanie chlebem i solą Pary Młodej przez rodziców lub restaurację
- Pierwszy toast lampką wina musującego
Dania gorące:
Obiad:
- zupa ( do wyboru )
- II danie: mięsa gorące – trzy rodzaje(do wyboru) po 2 porcje na osobę
- Dodatki: jarzynka gorąca, bukiet surówek, ziemniaki, frytki
- ok. 21:00 : Szynka wieprzowa pieczona w całości (serwowana z wózka) z sosem chrzanowym i musztardowym
- ok. 22:00 Barszczyk czerwony
- ok. 1:30 – 2:00 do wyboru: gulasz cygański, forszmak cysterski lub udka pieczone z pieczarkami.
Zimne zakąski – do wyboru z asortymentu :
- Schab pieczony ( śliwka / morela )
- Rolada z kurczaka
- Rolada z karkówki
- Kaczka faszerowana
- Indyk w maladze
- Pasztet z pistacjami
- Wędliny
- Jajka faszerowane (łososiem/pieczarką)
- Galaretki drobiowe / wieprzowe
- Befsztyk tatarski / tatar z łososia
- Rolada z łososia wędzonego w cieście szpinakowym
- Śledzie w oleju / koreczki śledziowe
- Pstrąg w galarecie
- Ryba faszerowana
- Dorsz po grecku
- Sałatki – jarzynowa, tropikalna, śledziowa, meksykańska,grecka
Gorące napoje : kawa i herbata – bez ograniczeń
Ponadto proponujemy:
- puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną lub mus owocowy – 12zł
- tort weselny (piętrowy – różne smaki) oraz ciasta – 15 zł (od osoby)
- prosiaki faszerowane ( serwowane zamiast szynek)
- stół ( bufet) wiejski – 800 zł.
- alkohol zakupiony w całości na wesele sprzedajemy w cenach detalicznych
- proponujemy pomoc przy wyborze zespołu muzycznego, prezentera, oraz usług fotograficznych
- pokoje w hotelu107***